A szegedi Napfény Ingatlaniroda vezetőjének blogoldala

Ingatlanközvetítésről, személyesen

Ingatlanközvetítésről, személyesen

Az iroda szerepe a Magic Boys-ban

2012. október 02. - napfenyiroda
A Magic Boys stábja 2009. szeptemberében keresett fel bennünket, hogy keressünk a számukra megfelelő forgatási helyszínt. Az együttműködésünk sok mindenben hasonlított egy hétköznapi, ingatlanközvetítői ügyfélkapcsolathoz, de persze még inkább nem hasonlított hozzá...
Ezúttal is egy előzetes igény-felméréssel, telefonos megbeszéléssel kezdődött a sztori: milyen célra, milyen környéket keresnek, hány helyiség szükséges? Az volt a cél, hogy több lehetőséget megnézzünk és a legjobbat kiválasszuk éppúgy, amikor valaki lakást keres és többet is szeretne látni, mielőtt választ. A kérdésekre azonban - szinte kivétel nélkül - az a válasz érkezett, hogy nem tudjuk pontosan...
Jártunk lakásokban, családi házakban, udvarokon, közben igen sűrűn megálltunk: igyunk egy kávét, ugye éhesek vagyunk, megint igyunk egy kávét...!

Több alkalommal találkoztunk a stáb tagjaival, az operatőrrel, később a rendezővel, Koltai Róberttel is, akik egyre nagyobb létszámban érkeztek, emiatt ugyanazt a helyszint többször is megnéztük. Nem siettek, komótosan végigmérték az adottságokat.

Egyszóval: hasonlított ez a találkozás egy hagyományos ügyfélkapcsolathoz?
Nem! A legkevésbé sem..
Mégis nagyon emlékezetes maradt a történet a Napfény Ingatlaniroda számára, mert az utolsó találkozás alkalmával Koltai Róberttel is alkalmunk volt kezet rázni. Köszönjük szépen, a képet is!

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyiroda.blog.hu/api/trackback/id/tr146851687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása