A szegedi Napfény Ingatlaniroda vezetőjének blogoldala

Ingatlanközvetítésről, személyesen

Ingatlanközvetítésről, személyesen

Irodánkról

2014. november 21. - napfenyiroda

A Napfény Ingatlaniroda megnyitását több éves ingatlanközvetítői és vezetői tapasztalatszerzés előzte meg. Vállalkozásomat azzal a céllal indítottam, hogy Szeged város piaci szereplői egy olyan céghez fordulhassanak, ahol az ingatlanokkal kapcsolatos összes szolgáltatást egy helyen, szakszerű és megbízható módon vehetik igénybe.
Tanácsadó kollégáimmal mindannyian azon cél érdekében dolgozunk, hogy az ingatlaniroda ügyfelei – eladók vagy vevők - az ingatlanjukhoz kapcsolódó döntésüket úgy tudják meghozni, hogy figyelembe vettek minden fontos körülményt, hogy felhívtuk a figyelmüket az összes tudnivalóra.
Eltökélt szándékunk, hogy olyan komplex szolgáltatást nyújtsunk, amellyel nem pusztán kiszolgáljuk a felmerülő igényeket, de az ingatlaniroda felül is múlja azokat! Legyen szó forgalmi értékről, a jogi tudnivalók közötti eligazodásról, hitel-felvételi lehetőségekről, állami támogatási formákról, biztosításról, felújításról. Úgy vélem, teljes körű kiszolgálásunkkal, ügyfélközpontú szolgáltatásunkkal helyünk van Szeged közvetítői piacán, és mi is öregbíthetjük az ingatlanközvetítő szakma presztízsét. Bízom benne, hogy hamarosan Önt is az ingatlaniroda ügyfeleként köszönthetjük!
 
Forduljon hozzánk Ön is bizalommal és tegyen próbára bennünket!

 

 

László Zoltán

irodavezető

70/ 385-4026

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyiroda.blog.hu/api/trackback/id/tr596851625
süti beállítások módosítása