A szegedi Napfény Ingatlaniroda vezetőjének blogoldala

Ingatlanközvetítésről, személyesen

Ingatlanközvetítésről, személyesen

Végre itt a tavasz!

2012. április 05. - napfenyiroda

"Pezsdül a természet és talán kicsit vele együtt élénkül az ingatlan piac is. A téli hónapok után sokkal szívesebben gondolunk arra, hogy panel, vagy társasházaink ablakából a kertváros felé kacsintgassunk.
Egy magánházba, vagy egy kertkapcsolatos lakásba költözés gondolata sok-sok ember fejében megfordul ilyenkor, még akkor is, ha jól tudjuk -egy kert, egy szép ház körül mindig sok a munka és tennivaló.
De mit is kapunk cserébe?

Reggelenként a napsütötte teraszon, a kávénkat kortyolgatva beleszippanthatunk a tavasz illatába, miközben a madarak ébredését hallgatjuk. Egy szépen kialakított kertben, a grillező vagy bográcsozó hely felejthetetlen családi, baráti összejövetelek helyszíne lehet. A rotyogó bogrács és a grillen sercegő húsok, zöldségek illata egy nyári estén eszünkbe juttatja, - mégis jól döntöttünk amikor a kertváros nyugalmát választottuk. A közös főzések összekovácsolják a családot és a barátokat. És amikor kész az étel, a szellős árnyas teraszon egy pohár jó bor mellett eszünkbe jut, -OTTHON vagyunk végre!"

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyiroda.blog.hu/api/trackback/id/tr746851717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása