A szegedi Napfény Ingatlaniroda vezetőjének blogoldala

Ingatlanközvetítésről, személyesen

Ingatlanközvetítésről, személyesen

Új megbízások

2014. december 02. - napfenyiroda

A mai nappal újra bővült az iroda kínálata pár belvárosi, újépítésű lakással.
Az ajánlatok már olvashatók a www.napfenyiroda.hu oldalon.

A megbízók és az iroda között tizenéves ismerettség húzódik. A személyes kapcsolat mögöttpedig - érzésem szerint - mindig a lényeg számított, a mellébeszélés, a felesleges, sehová nem vezető sallangok sosem. A fogás megbízók hagyományos típusú, tapasztalt vállalkozók, akik számára az adott szó vagy a kézmindent felülír.

Pár nappal ezelőtt egy éppen idevágó kérdést kaptam, miben különbözik a Napfény Ingatlaniroda a többiektől?
A tárgyalás közben emlegettem is ezt a beszélgetést, amikor a válasz éppen az üzleti kapcsolatunk alapjai is: ez az iroda nem szeretne mellébeszélni, nem szeretné elkendőzni a valódi válaszokat a leendő ügyfelek előtt. Pontos, szakmai érvekkel, releváns információkkal szeretnénk segíteni a hozzánk fordulókhoz.

Az újbóli munkát a fentiek szerint képzelem el, és nem engedek belőlük, tegyenek csak próbára bennünket, engem - bármikor! Előre is köszönöm érte a bizalmat mindenkitől!

László Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyiroda.blog.hu/api/trackback/id/tr406951689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása