A szegedi Napfény Ingatlaniroda vezetőjének blogoldala

Ingatlanközvetítésről, személyesen

Ingatlanközvetítésről, személyesen

Névtelen apróhirdetések, miért?

2012. november 10. - napfenyiroda
A szegedi lakáskereső és eladó ügyfelek a következő napokban változással fognak szembesülni a hirdetőújságban megjelenő aprókat böngészve: amikor az apróhirdetés végén nem látnak ingatlanközvetítő irodát feltüntetve, nem tudhatják előre, hogy magánszemélyt vagy mégis egy iroda munkatársával találkoznak a telefonvonal másik végén...

Pár napja kaptuk a jelzést a szerkesztőségtől, hogy több iroda kérésének eleget tesz az újság, és nem teszi a jövőben kötelezővé a hirdető iroda nevének feltüntetését. A kéréssel jelentkezők – állt a tájékoztatásban – manapság kevesebb telefont kapnak, és ennek okát a cégnév feltüntetésében látják. Vajon valóban igazuk van?

Számomra sok-sok kérdést vet fel az új gyakorlat:
Vajon mit figyel egy érdeklődő, mire kíváncsi igazán? Egy ingatlanközvetítő csak a bajnak van a hirdetésekben? Ha egy ajánlat kedvezőnek tűnik, irodai hirdetés esetén akkor sem érdekli?

A jövőben igyekszem pár választ megpróbálni megfogalmazni, de roppant kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, előre is köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyiroda.blog.hu/api/trackback/id/tr996851685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása